بهترین هشت نکته برای الناز شاکردوست با

بهترین هشت نکته برای الناز شاکردوست با

بهترین هشت نکته برای الناز شاکردوست با

Blog Article

به گزارش شهروند، ابراهیم ابراهیمیان درباره بستریشدن الناز شاکردوست که در بیمارستان شده است، گفت: پروژه را متوقف کردهایم و توجه همه ما معطوف به این است که حال شاکردوست بهتر شود. او پس از دریافت جایزه گفت: من از کسی تشکر نمیکنم. شاکردوست در نشست فیلم در جشنوارهی فجر گفت: «من این فیلم را کاملاً با عشق بازی کردم، اما متأسفانه بعضیها اعتقاد دارند من بازیگر سینمای بدنه هستم.» او که در مدتی کوتاه از نظر شهرت و درآمد به اوج رسیده بود، کمکم به این نتیجه رسید که باید راهش را از سینمای بدنه جدا کند. الناز شاکردوست با انتشار کلیپی به مناسبت تولد برادرش جنجال تازه ای در فضای مجازی ایجاد کرد که حواشی زیادی برای این بازیگر بوجود آورد است. در ادامه، مبارک و اسب سفید پادشاه هم تجربیات متوسطی نام میگیرند و برخلاف پرکاری ۱۰، ۱۲ساله، کمتر کسی پیدا میشود که در مورد نقاطقوت بازیگری شاکردوست سخنی به میان آورد و تمام این بیمحلیهای اهل فن باعث ایجاد انگیزهای قوی برای اثبات شایستگیهایش شده و او را به این نتیجه میرساند که باید دست به یک حرکت جدی بزند که متعاقب آن تصمیم میگیرد در کلاسهای بازیگری خارج از کشور شرکت کرده و یکبار برای همیشه تکلیف خود را با سینمای ایران مشخص کند.


چگونه الناز شاکردوست درست کنیم

الناز شاکردوست در نوزده سالگی، با بازی در فیلم گل یخ (۱۳۸۳) به کارگردانی کیومرث پوراحمد، پا به سینمای ایران گذاشت.مهمترین چالش الناز شاکردوست در فضای مجازی پشتیبانی از همجنسگرایان بود . به گزارش ایرانآرت، خانم بازیگر درباره اینکه دختری که در تصویر دیده میشود چه کسی است توضیحی نداده و همین موضوع باعث ایجاد شایعاتی شده است. شاکردوست در سالهایی که در اوج پرکاریاش بود، در این فیلم که نخستین فیلم روحالله حجازی بود، نقش یک دختر عراقی را بازی کرد که پسرکی نوجوان که در مرز باربری میکند، عاشقش میشود. «درمیان ابرها» جایزهی بهترین فیلم اول را برای حجازی بهارمغان آورد و سال بعد هم در سه رشته نامزد تندیسهای جشن خانهی سینما شد، ازجمله جایزهی بهترین بازیگر زن. شاکردوست سال ۱۳۸۶ برای بازی در «باد در علفزار میپیچد» نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر زن جشنواره فیلم فجر شد و برای بازی در «مبارک» جایزه بهترین بازیگر زن جشن حافظ را کسب کرد. دورهٔ چهلم و دورهٔ چهل و یکم و دوره چهل دوم- سیمرغ بلورین بهترین فیلم از نگاه تماشاگران اهدا نشد. در سال ۱۳۸۶ شاکردوست با فیلم «باد در علفزار میپیچد» خسرو معصومی نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن در جشنوارهی فیلم فجر شد.


شاکردوست در هفدهمین جشن سینماییتلویزیونی دنیای تصویر (حافظ)، برای بازی در فیلم «مبارک» تندیس دوم بهترین بازیگر زن فیلم را بهدست آورد و تندیس حافظ بهترین بازیگر زن فیلم به فاطمه معتمدآریا برای فیلم «آباجان» رسید. اکران فیلم در بخش مهمان جشنواره فیلم فجر با برخورد سرد و تند منتقدان روبهرو شد، اما حدود یک ماه بعد از جشنواره فیلم روی پرده رفت و نزدیک به دو ماه هم در اکران ماند تا با ثبت فروش بیش از ۱۶۰میلیون تومان، فروشی متوسط و قابلقبول داشته باشد و بهرغم سلیقهی منتقدان، راه را برای ادامهی حضور شاکردوست در سینمای اینجا ایران باز کند. معصومی که «خرس» (۱۳۹۰) را در توقیف داشت و فیلم تلویزیونی «نقش لیلی» (۱۳۹۱) را برای شبکهی یک سیما ساخته بود، با دیدن یک کشتی عظیم بهگلنشسته در ساحل خزر تصمیم گرفت به سینما بازگردد. الناز شاکردوست بازیگر مشهور سینماست که دهه 80 با چند فیلم سینمایی مانند گل یخ و عروس فراری به شهرت رسید. این مراسم با حضور الناز شاکردوست، بهرام رادان، هوتن شکیبا، گلاره عباسی، میلاد کی مرام، مجید صالحی، بهنوش طباطبایی، ترلان پروانه و سایر هنرمندان و عوامل فیلم در پردیس سینمایی کوروش برگزار شد. اما هیچ کدام ما نمی دانستیم این کشتی به گل نشسته در انتهای پاشنه خودش پروانه ای دارد که این پروانه هنوز کار می کند و باعث می شود که آب در گرداب جمع بشود، هر چیزی را که نزدیکش می شود ببلعد و تاکنون چهار نفر پیش از این، به همین شکل غرق شدند.


راهنمای برتر الناز شاکردوست

در این ۲۲ فیلم که شامل هرگونه فیلمی میشد، فیلمهایی هم بودند که همچنان نام او را در جشنوارهها و جوایز منعکس کنند؛ مثل «چهکسی امیر را کشت» (۱۳۸۴) که شاکردوست را برای دومین سال متوالی نامزد تندیس نقش الناز شاکردوست اخبار مکمل زن جشن خانهی سینما کرد، اما باز هم جایزه به او نرسید و ترانه علیدوستی و پانتهآ بهرام بهطور مشترک برای بازی بهیادماندنیشان در «چهارشنبهسوری» (۱۳۸۴) این تندیس را به خانه بردند. خانه » سایر مطالب » شیطنت الناز شاکردوست در پشت صحنه فیلم جدیدش! پدر وی تاجر ابزارآلات صنعتی و الکترود و مادرش خانه دار است. این نمایش درباره مناظره تاریخی سال ۱۵۵۰ با سرخپوستانی که سرزمینشان غصب شده بود در کلیسای معروف «وایادولید» است. اما او با یک دوری خودخواسته از سینما دور شد و با شمایلی متفاوت به سینما بازگشت. سال بعد هم با فیلم «در میان ابرها» (۱۳۸۶) برای سومین بار نامزد تندیس جشن خانهی سینما شد، البته این بار برای نقش اصلی و نه مکمل، اما این بار هم تندیس به دوست صمیمی و همبازیاش در «گل یخ»، گوهر خیراندیش بازیگر فیلم «دعوت» رسید.  Art​ic​le w as gen᠎er ated by G SA C onte nt G enerator Dem ov er᠎sion.

Report this page